Wijnboerderij Welgelegen

Wijnboerderij Welgelegen is een Accomodatie gelegen aan Garderbroekerweg 83 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek

Stel je eens voor... Je slaapt in een heerlijk bed in een voormalig wijnvat van 7000 liter. Na het ontwaken haal je verse eieren bij de scharrelkippen in de tuin of geniet je van het ontbijt dat voor je klaarstaat. De kinderen kunnen spelen en de dieren knuffelen in de speeltuin en dierenweide rondom het vakantiehuis. In de omgeving kun je genieten van de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Bij zonsondergang kun je ontspannen met een wijntje op het privéterras met uitzicht op de wijngaard. Als dit klinkt als jouw ideale vakantie of weekendje weg, dan ben je van harte welkom in de wijnlodge van wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek. Deze luxe zespersoons vakantiewoning op het achtererf biedt privacy en is een unieke ervaring, mede dankzij het opvallende wijnvat waarin het ouderlijk bed is gerealiseerd. Kom het zelf ervaren en boek nu via de website met extra korting en een lekker welkomstpakket!

Wil je weten wat Wijnboerderij Welgelegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnboerderij Welgelegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnboerderij Welgelegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnboerderij Welgelegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Wijnboerderij Welgelegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnboerderij Welgelegen

Bezoekers bekeken ook