Waaijenberg Eikenhout

Waaijenberg Eikenhout is een Houtbewerker gelegen aan Wencopperweg 69 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Waaijenberg Eikenhout in Kootwijkerbroek

Waaijenberg Eikenhout is een leverancier van oud en nieuw eikenhout voor zowel particulieren als aannemers. Ze hebben een ambachtelijke werkwijze en kunnen allerlei houten constructies realiseren, zoals woonboerderijen, bijgebouwen, hooibergen en schaapskooien. Ze werken ook aan verschillende interieurstijlen met oud eikenhout, dat geschikt is voor stallen, boerderijen en woningen. Op de projectpagina van hun website kunt u verschillende toepassingen bekijken. Daarnaast bieden ze ook eikenhout advies en hulp bij het ontwerp van uw droomwoning of bijgebouw. Waaijenberg Eikenhout is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met oud eikenhout van wel 400 jaar oud. Ze streven naar karakter, luxe en kwaliteit in hun creaties. Ze zijn ook op zoek naar een ervaren timmerman om hun team te versterken. Als u geïnteresseerd bent in hun producten, kunt u een offerte aanvragen of hun magazine met inspiratie en advies aanvragen.

Wil je weten wat Waaijenberg Eikenhout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waaijenberg Eikenhout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waaijenberg Eikenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waaijenberg Eikenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Waaijenberg Eikenhout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waaijenberg Eikenhout

Bezoekers bekeken ook