Van Manen

Van Manen is een gelegen aan De Spil 32 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Van Manen in Kootwijkerbroek

Sinds 1984 vervaardigen wij, van Manen Kerkinterieurs, als meubelmakerij kerkinterieurs voor diverse kerkgenootschappen. In onze werkplaats in Kootwijkerbroek maken wij meubels op maat in verschillende houtsoorten en plaatmaterialen, eventueel gecombineerd met rvs of glas. We hebben veel ervaring en zijn trots op de resultaten die we samen met klanten hebben behaald. Op onze website vindt u ook voorbeelden van onze gerealiseerde projecten. Kom eens langs in onze showroom waar we een ruime collectie aan kerkbanken, doopvonten, liturgieborden, kansels en kerkstoelen hebben. U kunt hier ook uw eigen wensen laten uitvoeren. Onze showroom bevindt zich op De Spil in Kootwijkerbroek en onze werkplaats is te vinden op de Puurveenseweg 47 in Kootwijkerbroek.

Wil je weten wat Van Manen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Manen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Manen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Manen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Van Manen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Manen

Bezoekers bekeken ook