UNIHOUSE

UNIHOUSE is een Bouwbedrijf gelegen aan Essenerweg 46/A in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over UNIHOUSE in Kootwijkerbroek

Unihouse is een dynamisch bedrijf dat zich richt op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid bij de ontwikkeling van chalets en recreatiewoningen. In samenwerking met Unimaison brengt Unihouse vernieuwende chalets en recreatiewoningen op de markt. De chalets zijn voorzien van goed isolerende sandwichelementen van duurzame kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben. Door de seriematige productie wordt een constante, hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast zorgt de hoge isolatiewaarde van de sandwichelementen ervoor dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot tot wel 60% kunnen worden verminderd in vergelijking met traditionele chaletbouw. Unihouse hanteert een strenge toetsing op duurzaamheid en verschillende milieuaspecten en kan daardoor seriematig, snel en concurrerend leveren.

Wil je weten wat UNIHOUSE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UNIHOUSE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UNIHOUSE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UNIHOUSE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar UNIHOUSE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UNIHOUSE

Bezoekers bekeken ook