Ter Maaten Houtbewerking B.V.

Ter Maaten Houtbewerking B.V. is een Meubelmakerij gelegen aan Harskamperweg 86 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Ter Maaten Houtbewerking B.V. in Kootwijkerbroek

Ter Maaten Houtbewerking in Kootwijkerbroek is gespecialiseerd in het maken van handgemaakte interieurs, zoals keukens, badkamers, kastenwanden en woonkamers. Het bedrijf heeft al 50 jaar ervaring en levert kwaliteit zoals het vroeger ook was. Naast particuliere interieurs, maakt Ter Maaten ook zakelijke interieurs zoals directiekamers en bibliotheken. Ze zijn gespecialiseerd in traditionele, nostalgische, landelijke en klassieke interieurs, maar maken ook moderne ontwerpen, industrieel design en retrostijlen. Ze bieden maatwerk volgens uw wensen en hebben fotopresentaties voor inspiratie. U kunt een afspraak maken om uw ideeën te bespreken en zij kunnen zowel een ontwerp maken als het interieur realiseren volgens het ontwerp van uw eigen ontwerper. Ter Maaten Houtbewerking heeft ook een afdeling Orgelbouw die maatwerk orgelkasten en -meubilair maakt.

Wil je weten wat Ter Maaten Houtbewerking B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ter Maaten Houtbewerking B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ter Maaten Houtbewerking B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ter Maaten Houtbewerking B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Ter Maaten Houtbewerking B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ter Maaten Houtbewerking B.V.

Bezoekers bekeken ook