t Spinnewiel Cafetaria Eethuis

t Spinnewiel Cafetaria Eethuis is een Cafetaria gelegen aan Veluweweg 142 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over t Spinnewiel Cafetaria Eethuis in Kootwijkerbroek

t Spinnewiel is al 35 jaar een bekend restaurant in Kootwijkerbroek. Ze hebben nu ook de mogelijkheid om via WhatsApp te bestellen. Op het menu staan verschillende gerechten, broodjes, ijsjes en dranken. Er is een bestellijst beschikbaar en er zijn ook luxe broodjes en menu's verkrijgbaar. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan snacks, uitsmijters, salades en dranken, waaronder thee, koffie, espresso en cappuccino. Ook kun je genieten van ijs en milkshakes in verschillende maten en smaken.

Wil je weten wat t Spinnewiel Cafetaria Eethuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Spinnewiel Cafetaria Eethuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Spinnewiel Cafetaria Eethuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Spinnewiel Cafetaria Eethuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar t Spinnewiel Cafetaria Eethuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Spinnewiel Cafetaria Eethuis

Bezoekers bekeken ook