Stichting Mega Pull Stroe

Stichting Mega Pull Stroe is een Velgenshop gelegen aan Wesselseweg 104 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Stichting Mega Pull Stroe in Kootwijkerbroek

Megapull Stroe heeft een indrukwekkend aanbod van trucks en tractoren, waaronder Standaard trucks, Light Modifieds, Sport trucks, Supersport trucks en nog veel meer. Het evenement, dat plaatsvindt op 7 en 8 juni 2024, was dit jaar een groot succes met meer dan 11.000 bezoekers. Of je nu voor het eerst komt of al vaker bent geweest, Megapull Stroe blijft een spectaculair topevenement met prachtige voertuigen en brullende motoren. Dankzij de fantastische groep vrijwilligers is het mogelijk om dit evenement jaarlijks te organiseren. Als je ook van aanpakken houdt en gezelligheid zoekt, kun je je aanmelden bij één van de bestuursleden. Megapull Stroe heeft ook een groot aantal sponsoren en je kunt zelf ook sponsor worden.

Wil je weten wat Stichting Mega Pull Stroe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Mega Pull Stroe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Mega Pull Stroe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Mega Pull Stroe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Stichting Mega Pull Stroe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Mega Pull Stroe

Bezoekers bekeken ook