Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Laageinderweg 71 te Kootwijkerbroek

DeKootwijkerbroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Laageinderweg 71 te Kootwijkerbroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een aanvraag om vergunning op grond van de Wet natuurbescherming ontvangen voor het wijzigen van een agrarisch bedrijf.Het voornemen is om de vergunning te weigeren.Mogelijkheid van inzienHet ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99.U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2023-008979.Zienswijze indienen?Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn een zienswijze indienen. Vermeld bij een zienswijze het zaaknummer 2023-008979. Onderaan het ontwerpbesluit leest u hier meer over.Wilt u meer weten?Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: Natuur en milieu | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/prb/2024.

Dit artikel verscheen op deKootwijkerbroekgids.nl op 18-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kootwijkerbroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKootwijkerbroekgids.nl
Redactie deKootwijkerbroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kootwijkerbroek
  2. prb-2024-7088

Gerelateerde berichten