Ons Bakhuys

Ons Bakhuys is een Winkel gelegen aan Wesselseweg 149 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Ons Bakhuys in Kootwijkerbroek

Ons Bakhuys is een gezellig winkeltje op de Veluwe waar deelnemers van Zorgboerderij Groot Middendorp hard aan het werk zijn. Ze bieden een divers assortiment van producten aan, zoals bakmixen, speelgoed, decoratie en honing. Ons Bakhuys is onderdeel van de zorgboerderij en de deelnemers doen met plezier verschillende taken, zoals het inpakken van cadeautjes, het bakken van lekkernijen en het creëren van een gezellige buitenomgeving. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Ons Bakhuys via Instagram en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dus kom snel langs en ontdek het zelf!

Wil je weten wat Ons Bakhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ons Bakhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ons Bakhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ons Bakhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Ons Bakhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ons Bakhuys

Bezoekers bekeken ook