Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)

Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) is een Meubelwinkel gelegen aan De Standerd 9 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) in Kootwijkerbroek

Old BASICS is een meubelzaak die sinds 2007 unieke meubels verkoopt. Ze hebben een ruim assortiment en bieden de mogelijkheid om meubels naar eigen wens samen te stellen. Klanten zijn erg tevreden met de kasten die ze bij Old BASICS hebben gekocht en delen hun positieve ervaringen. Naast de fysieke winkel is er ook een online shop waar je de collectie kunt bekijken en inspiratie kunt opdoen. Een van de populaire meubels is de apothekerskast, die met de hand wordt gemaakt en afgewerkt met een duurzame poedercoating. De prijzen variëren afhankelijk van het model en de afwerking. Old BASICS is opgericht door Sylvia, die al van jongs af aan een passie heeft voor interieur en styling. De winkel is gevestigd in Harderwijk en is zowel online als fysiek te bezoeken.

Wil je weten wat Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Old BASICS Brocante - Industrieel - Vintage (kijk voor openingstijden op onze website) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Old BASICS Brocante – Industrieel – Vintage (kijk voor openingstijden op onze website)

Bezoekers bekeken ook