Martial Arts

Martial Arts is een Vechtsportschool gelegen aan De Standerd 5a in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Martial Arts in Kootwijkerbroek

Er zijn verschillende bronnen voor Martial Arts training, zoals fysieke lessen, boeken, video's en andere media. Een van de mogelijkheden is Kickboxing Kootwijkerbroek 'Narong Gym' in Nederland, waar je zowel jeugd- als volwassenenlessen kunt volgen in de vechtsporten Kickboxing en Muay Thai. Leroy van Wermeskerken is een ervaren en gediplomeerde trainer. Naast fysieke lessen zijn er ook video's en boeken beschikbaar als aanvullende trainingsmiddelen. Als je een aanbeveling wilt doen of je eigen school/bron wilt vermelden op TrueSelfMartialArts.com, kun je het formulier invullen met je naam, e-mailadres, bericht en telefoonnummer.

Wil je weten wat Martial Arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martial Arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martial Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martial Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Martial Arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martial Arts

Bezoekers bekeken ook