Kebabhuus

Kebabhuus is een Kebabzaak gelegen aan De Standerd 13 B in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Kebabhuus in Kootwijkerbroek

Bij Kebabhuus kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Je kunt ervoor kiezen om het eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Ook is het mogelijk om je bestelling af te halen. Als je direct wilt genieten van je maaltijd, kun je online betalen met iDEAL zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Er zijn echter wel enkele negatieve beoordelingen over het eten, zoals dat de swarma te pittig en te vet was en dat de patat erg zout was. Ook wordt er gezegd dat de wrap de vorige keer beter gevuld en lekkerder was dan afgelopen zaterdag. Kebabhuus is gevestigd op de standerd 13 in Kootwijkerbroek.

Wil je weten wat Kebabhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kebabhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kebabhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kebabhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Kebabhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kebabhuus

Bezoekers bekeken ook