JTM interieurbouw

JTM interieurbouw is een Binnenhuisarchitect gelegen aan Wesselseweg 141b in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over JTM interieurbouw in Kootwijkerbroek

JTM Interieurbouw is een jong en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk keukens, wandmeubels en kasten. Julian Ter Maaten, de oprichter van het bedrijf, is al ruim tien jaar werkzaam als interieurbouwer en heeft een passie voor hout. Hij realiseert samen met zijn team uw droominterieur met liefde en precisie. Ze bieden maatwerkoplossingen, zoals keukens in de gewenste afmetingen en meubels op maat. Het bedrijf heeft al verschillende projecten succesvol afgerond, waaronder Project Buitink, Project ter Maaten en Project de Wilde. Klanten zijn erg tevreden over de diensten van JTM Interieurbouw, zoals blijkt uit de positieve ervaring van Familie de Vries. Als u geïnteresseerd bent in een unieke handgemaakte keuken of een kast op maat, kunt u contact opnemen met JTM Interieurbouw voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Ze hebben ook een website waar u meer kunt lezen over hun projecten en u kunt hen volgen op sociale media.

Wil je weten wat JTM interieurbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JTM interieurbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JTM interieurbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JTM interieurbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar JTM interieurbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JTM interieurbouw

Bezoekers bekeken ook