HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker

HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker is een Natuurvoedingswinkel gelegen aan Harskamperweg 1 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker in Kootwijkerbroek

HONINGonline.nl is de online winkel van imkerij De Valksche Bijenhof, waar je echte rauwe honing kunt bestellen. Ze hebben een van de grootste imkerijen in Nederland en oogsten de honing met respect voor de bijen. Al hun honing is vers, puur en zonder toevoegingen. Naast Nederlandse honing verkopen ze ook meer dan 40 andere soorten rauwe honing, afkomstig van collega imkers uit het buitenland. Ze hebben ook propolis, royal jelly, bijenpollen en andere bijenproducten in hun assortiment. Bij HONINGonline.nl kun je ook terecht voor advies over welke honing het beste bij jou past. Ze hebben ook excursies naar de imkerij en bieden gratis recepten met honing aan.

Wil je weten wat HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar HONINGonline.nl - Honingwinkel met rauwe honing van de imker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HONINGonline.nl – Honingwinkel met rauwe honing van de imker

Bezoekers bekeken ook