Haarmode Miranda

Haarmode Miranda is een Kapper gelegen aan Veluweweg 98, I in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Haarmode Miranda in Kootwijkerbroek

Bij Haarmode Miranda in Kootwijkerbroek kun je terecht voor persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het kappersvak. Ze werken voornamelijk met het merk Trinity, dat bekend staat om zijn Zwitserse premium kwaliteit en salon-exclusieve haarcosmetica. De producten zijn 100% dierproefvrij en bevatten natuurlijke ingrediënten. Het assortiment is geschikt voor alle haartypes. Een bezoek aan de kapper zorgt ervoor dat je je mooier voelt en dat straal je uit. Bij Haarmode Miranda krijg je een kapsel dat bij je past en waar je je beter door voelt. De sfeer is relaxed, professioneel en gezellig en er wordt de tijd voor je genomen. Je kunt contact opnemen via de telefoon of langskomen voor persoonlijk advies. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 09:00-20:00 uur, op woensdag en vrijdag van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 07:30-12:00 uur.

Wil je weten wat Haarmode Miranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Miranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Miranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Miranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Haarmode Miranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Miranda

Bezoekers bekeken ook