Aanvraag Omgevingsvergunning voor het bouwen van een garage aan Veluweweg 1 Kootwijkerbroek

DeKootwijkerbroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag Omgevingsvergunning voor het bouwen van een garage aan Veluweweg 1 Kootwijkerbroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Barneveld heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Het zaaknummer is 2024W00828.Waarom publiceert de gemeente Barneveld dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Barneveld aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Barneveld u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente Barneveld een besluit over de aanvraag van de vergunning?De gemeente Barneveld heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 16 mei 2024. De gemeente Barneveld neemt daarover waarschijnlijk binnen 8 weken na 16 mei 2024 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Barneveld een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en een bezwaar indienen. U kunt nu nog geen bezwaar indienen.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Barneveld. Dit kan via het telefoonnummer 14 0342.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deKootwijkerbroekgids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kootwijkerbroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKootwijkerbroekgids.nl
Redactie deKootwijkerbroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kootwijkerbroek
  2. gmb-2024-221666

Gerelateerde berichten