Ontwerpbesluit intrekking oude vergunning, Breihutterweg 33 in Kootwijkerbroek

DeKootwijkerbroekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit intrekking oude vergunning, Breihutterweg 33 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om de vergunning in te trekken. Het betreft een veehouderij, zaaknummer BA745-10.Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 9 mei tot en met 19 juni 2024 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving van het gemeentehuis (Raadhuisplein 2). Om het ontwerpbesluit in te zien kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0342) 495 335 of via onze website https://www.barneveld.nl/belastingen-en-vergunningen/afwijken-van-bestemmingsplan). De documenten kunt u digitaal bekijken onder het kopje “Bekijk documenten” bij deze publicatie. Heeft u vragen over de documenten, dan kunt u mailen naar rodigitaal@barneveld.nl of telefonisch contact opnemen via bovenstaand nummer. U vindt de officiële bekendmaking viahttps://www.barneveld.nl/over-barneveld/bekendmakingen.Tijdens de vermelde periode kan een belanghebbende een zienswijze over dit voornemen tot intrekken naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders (Postbus 63, 3770 AB Barneveld).

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deKootwijkerbroekgids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Kootwijkerbroek, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKootwijkerbroekgids.nl
Redactie deKootwijkerbroekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Kootwijkerbroek
  2. gmb-2024-198915

Gerelateerde berichten