Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek

Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek is een Kerk gelegen aan Magirusstraat 18 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

De tekst bevat verschillende contactgegevens van de Gereformeerde Kerk in Kootwijkerbroek. Het algemene postadres en het adres van het kerkgebouw is Veluweweg 160, 3774 BP Kootwijkerbroek. Het telefoonnummer is 0342-441274. Er zijn ook verschillende rekeningnummers vermeld, waaronder één voor de diaconie. De predikant is momenteel vacant, maar de scriba is Gert v/d Bor. Hij is bereikbaar op de Wencopperweg 76, 3774 RJ Kootwijkerbroek, of telefonisch op 0342-422774 / 0622428433. Voor de diaconie kunt u contact opnemen met Angela van den Berg. De commissie van kerkrentmeesters wordt vertegenwoordigd door Aart Baas. Voor het pastoraat kunt u mailen naar pastoraat@gkkootwijkerbroek.nl of contact opnemen met Wuf Bouw op telefoonnummer 0342-442550. De redactie van het kerkblad wordt voorlopig verzorgd door fam.de Geijter en Jan en Erna Schweitzer. De bezorging van het kerkblad wordt gedaan door fam. de Geijter. Voor de zondagsbrief kunt u contact opnemen met Jan Schweitzer. In geval van storing van de kerktelefoon kunt u contact opnemen met Gert van Ee op Westerhuisweg 16, 3774 TE Kootwijkerbroek, of bellen naar 0318-461084. Voor de website kunt u contact opnemen met Jan Schweitzer op Magirusstraat 18, 3774 BE Kootwijkerbroek, of mailen.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek

Bezoekers bekeken ook