Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging

Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Joostweg 19a in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging in Kootwijkerbroek

In onze schoonheidssalon kunt u het hele jaar door genieten van vitaliteit en verwennerij. We bieden unieke gezichtsbehandelingen aan die zorgen voor een goed en rustgevend resultaat. Daarnaast bieden we ook Dorn therapie aan, een zachte en effectieve behandeling voor het opheffen van gewrichtsblokkades, scheve wervels en problemen met de wervelkolom. Deze behandeling kan nek-, rug- en hoofdpijnklachten verminderen. Ook kunt u bij ons terecht voor slenderen, een vorm van onbelast bewegen op zes banken waarbij verschillende spiergroepen worden getraind. Deze activiteit is geschikt voor zowel jongere als oudere mensen met klachten zoals reuma, nek-, schouder- en rugpijn. Verder bieden we ook Ismakogie aan, een methode die zich richt op bewust beter bewegen. Het bijzondere van Ismakogie is dat deze manier van bewegen moeiteloos kan worden geïntegreerd in dagelijkse bezigheden. Tot slot bieden we ook Guasha behandelingen aan.

Wil je weten wat Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging

Bezoekers bekeken ook