Gareko

Gareko is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Spil 10 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gareko in Kootwijkerbroek

Bij GAREKO kunt u terecht voor dubbele bedieningen in lesauto's en autoaanpassingen voor mindervaliden. GAREKO ontwikkelt, produceert, innoveert en monteert de bedieningen in eigen huis, waardoor zij persoonlijke service kunnen bieden. Daarnaast kunnen zij uw voertuig voorzien van reclame in uw huisstijl. Als uw merk of type auto niet op hun website staat, kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie. Naast dubbele bedieningen biedt GAREKO ook lesmateriaal en autoaanpassingen, waarbij zij zorgen voor een perfect product en prima service. De monteurs van GAREKO zorgen ervoor dat de bediening in uw lesauto in slechts een halve dag gereed is. U kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail, en buiten openingstijden op afspraak. Het adres van GAREKO is De Spil 10, 3774 SE Kootwijkerbroek.

Wil je weten wat Gareko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gareko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gareko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gareko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Gareko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gareko

Bezoekers bekeken ook