De Wijnlodge

De Wijnlodge is een Binnenovernachting gelegen aan Garderbroekerweg 83 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over De Wijnlodge in Kootwijkerbroek

Stel je voor... Je slaapt in een heerlijk bed in een voormalig wijnvat van 7000 liter. Na het opstaan haal je verse eieren bij de scharrelkippen in de tuin of geniet je van het ontbijt dat voor je klaarstaat. De kinderen kunnen spelen en de dieren knuffelen in de speeltuin en dierenweide rondom het vakantiehuis. In de omgeving kun je genieten van de prachtige natuur en gezellige dorpjes. Bij zonsondergang kun je op je eigen terras genieten van een wijntje met uitzicht op de wijngaard. Als dit je ideale vakantie of weekendje weg lijkt, ben je van harte welkom in de wijnlodge van wijnboerderij Welgelegen in Kootwijkerbroek. De wijnlodge is een zeer luxe vakantiehuis voor zes personen, vol met comfort en privacy. Wat de wijnlodge extra uniek maakt, is het opvallende wijnvat waar het ouderlijk bed in is gerealiseerd. Dit wijnvat heeft tot voor kort dienst gedaan in de wijnproductie en krijgt nu een tweede leven als comfortabele en unieke slaapplek. Kom het zelf ervaren en boek nu via de website met extra korting en een lekker welkomstpakket!

Wil je weten wat De Wijnlodge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wijnlodge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wijnlodge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wijnlodge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar De Wijnlodge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wijnlodge

Bezoekers bekeken ook