Dartshop Midden Nederland

Dartshop Midden Nederland is een Dartswinkel gelegen aan De Standerd 27 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Dartshop Midden Nederland in Kootwijkerbroek

Dartshop Midden Nederland is een dartspeciaalzaak die in 2015 is ontstaan uit hobby. Na een verhuizing naar een nieuw pand in Kootwijkerbroek zijn ze serieus aan de slag gegaan met darts en weten ze darters uit heel Nederland te bereiken. Ze bieden een assortiment dartborden, surrounds, matten en accessoires aan. De dartpijlen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en gewichten, en het is handig om reserve shafts en flights op voorraad te hebben. Daarnaast hebben ze ook een tas om de dartpijlen en onderdelen netjes op te bergen. Dartshop Midden Nederland werkt samen met dartverenigingen en dartkroegen en heeft ambassadeurs die het bedrijf vertegenwoordigen. Ze zijn ook hoofdsponsor van de dartnieuws website dartsactueel.nl en ondersteunen het team met hosting en producten. Het webdesign van de website is gedaan door Sterk in Web.

Wil je weten wat Dartshop Midden Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dartshop Midden Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dartshop Midden Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dartshop Midden Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Dartshop Midden Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dartshop Midden Nederland

Bezoekers bekeken ook