Chr. KorfbalVereniging DWS

Chr. KorfbalVereniging DWS is een Sportcomplex gelegen aan Doctor A.A. Jessestraat 3 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Chr. KorfbalVereniging DWS in Kootwijkerbroek

Het zaalseizoen gaat binnenkort van start voor zowel de senioren als de jeugd. DWS heeft een nederlaag geleden tegen Fiducia, waardoor Fiducia kampioen werd. DWS heeft ook een thuisnederlaag geleden tegen HKC, waardoor ze zijn gedegradeerd naar de derde klasse. Daarnaast heeft DWS een pijnlijke nederlaag geleden tegen Luno en een overwinning behaald tegen Fiducia. DWS heeft geld opgehaald tijdens de Rabo ClubSupport en heeft meegedaan aan de Grote Clubactie. Het DWS Midweek team heeft een nieuwe shirtsponsor, Installatiebedrijf Jansen.

Wil je weten wat Chr. KorfbalVereniging DWS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chr. KorfbalVereniging DWS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. KorfbalVereniging DWS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. KorfbalVereniging DWS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Chr. KorfbalVereniging DWS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chr. KorfbalVereniging DWS

Bezoekers bekeken ook