CHIXS

CHIXS is een Poelier gelegen aan Wesselseweg 172 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over CHIXS in Kootwijkerbroek

CHIXS is opgericht door Laura en Lisa, twee jonge dames die al lang dromen van een eigen plek op de markt. Ze zijn gepassioneerd over lekker eten en willen deze passie graag delen met hun klanten. Ze zijn de hele week te vinden op verschillende standplaatsen in Gelderland en omgeving. Op hun website kun je meer informatie vinden over de locaties en openingstijden. CHIXS biedt diverse hapjes in saus, een eigen kruidenmix, spareribs en kipspiezen aan. Het bezoekersadres is Zeeweg 62-3, 3853 LM in Ermelo. Daarnaast kun je CHIXS volgen op social media. Op woensdag staan ze bij winkelcentrum Tweelingstad in Hardewijk, op donderdag bij Camping Gerrit Jan's hoeve in Voorthuizen (in de zomerperiode), op vrijdag bij 't Pleintje in Harskamp en op zaterdag bij winkelcentrum het Urkerhard in Urk.

Wil je weten wat CHIXS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CHIXS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CHIXS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CHIXS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar CHIXS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CHIXS

Bezoekers bekeken ook