Cafe Wessel

Cafe Wessel is een Café gelegen aan Wesselseweg 156 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Cafe Wessel in Kootwijkerbroek

Café Wessel is een bekend café in Kootwijkerbroek en omgeving sinds 1912. Het café biedt een gezellige sfeer en heeft zowel binnen als buiten een vernieuwd terras. De keuken heeft een gevarieerd menu met heerlijke gerechten die afgestemd zijn op de seizoenen. Daarnaast is er altijd gezelligheid in het bruine café, dat van maandag tot en met zaterdag geopend is. Het café organiseert regelmatig feestjes en evenementen. Café Wessel is ook bekend als het gezelligste café van de Veluwe, waar je van drankjes, koffie en smakelijke maaltijden kunt genieten. Het eetcafé biedt lunch en diner tegen een vriendelijke prijs, met diverse gerechten zoals belegde broodjes, uitsmijters en plates. Er is ook de mogelijkheid om de daghap te bestellen voor een gezonde en complete maaltijd. Op het vernieuwde terras kun je genieten van de zomeravonden met Spaanse nacho's en wijnen. Bestellen is gemakkelijk via telefoon, app of e-mail.

Wil je weten wat Cafe Wessel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafe Wessel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafe Wessel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafe Wessel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Cafe Wessel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafe Wessel

Bezoekers bekeken ook