Bouwbedrijf J. van Geresteijn

Bouwbedrijf J. van Geresteijn is een Aannemer gelegen aan Nachtegaalweg 27 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Bouwbedrijf J. van Geresteijn in Kootwijkerbroek

Bouwbedrijf J. van Geresteijn is een bouwbedrijf dat advies en informatie biedt over diverse projecten en de mogelijkheden voor uw eigen project. In 2016 is de rechtsvorm van het bedrijf veranderd naar een Besloten Vennootschap (BV). Binnenkort zal het bedrijf een nieuwe bedrijfshal in gebruik nemen op industrieterrein Puurveen, die voornamelijk zal worden gebruikt als opslagruimte voor materieel en bouwmaterialen. Er is recentelijk ook een roterende 16 m1 Merlo (verrijker) aangeschaft. Voor bouw-, verbouw- of renovatieplannen biedt het bedrijf vrijblijvend advies over alle aspecten van de voorbereiding, aanpak en afwerking.

Wil je weten wat Bouwbedrijf J. van Geresteijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf J. van Geresteijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf J. van Geresteijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf J. van Geresteijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Bouwbedrijf J. van Geresteijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf J. van Geresteijn

Bezoekers bekeken ook