Boerderijcamping "De Hazendonk"

Boerderijcamping "De Hazendonk" is een Kampeerboerderij gelegen aan Essenerweg 174 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Boerderijcamping "De Hazendonk" in Kootwijkerbroek

De boerderijcamping De Hazendonk bevindt zich in buurtschap Essen, Kootwijkerbroek, in de gemeente Barneveld. De camping is gelegen op de Veluwe, een prachtige omgeving om te genieten van rust en het boerenleven. De boerderij zelf is gebouwd in 1911 en wordt sinds 1994 gerund door de familie Van Donselaar, naast hun gemengde bedrijf van landbouw en veeteelt. Ze heten gasten van harte welkom om een kijkje te nemen op hun website en kijken ernaar uit om hen te ontvangen op de camping.

Wil je weten wat Boerderijcamping "De Hazendonk" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderijcamping "De Hazendonk" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderijcamping "De Hazendonk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderijcamping "De Hazendonk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kootwijkerbroek. Opzoek naar Boerderijcamping "De Hazendonk" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderijcamping “De Hazendonk”

Bezoekers bekeken ook